Organisatie

Wij zijn een thuiszorgorganisatie met een WTZi erkenning.

Hierdoor mag persoonlijke verzorging en verpleging geboden worden op basis van de Zorgverzekeringswet (ZvW) en de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

 

Cuprum is sinds 2018 HKZ-gecertificeerd.

Cuprum heeft contracten met verschillende regiogemeenten voor het geven van individuele begeleiding.

 

Cuprum is lid van het Platform Antroposofische Thuiszorg (PAT) en de Nederlandse Vereniging Antroposofische Zorgaanbieders (NVAZ). Wij zijn aangesloten bij een geschillen- en klachtencommissie.

 

Over de naam 'Cuprum'

Cuprum is de Latijnse benaming voor koper, een roodachtig metaal.

Koper helpt liefde, schoonheid en harmonie te ervaren, het geeft moed en versterkt het zelfbewustzijn.

 

Links

Pallium, antroposofische thuiszorg in Maastricht: www.palliumportam.nl

Antroposofisch Therapeuticum Leiden: www.atl-leiden.nl

Gezondheidscentrum De Lemniscaat Leiden: www.de-lemniscaat.nl

Nederlandse Vereniging Antroposofische Zorgaanbieders: www.nvaz.nl

 

Kunst voor tijdens een periode van ziekte

Stichting Collot heeft als doel het werk van Liane Collot d'Herbois toegankelijker te maken vanwege de weldadige en zelfs genezende werking. Veel mensen ontlenen steun aan haar werken tijdens een periode van ziekte. De stichting heeft een aantal werken in beheer die zij - onder bepaalde voorwaarden - voor korte of langere tijd uitlenen aan ieder die daar om wat voor reden dan ook behoefte aan heeft. Voorwaarden en informatie hierover is bij de Stichting op te vragen via info@collotzienenbeleven.nl. Daarnaast vind een jaarlijkste tentoonstelling plaats bij Gezondheidscentrum De Lemniscaat in Leiden. Meer informatie over Stichting Collot vind u hier. Cuprum is niet verbonden aan deze stichting maar wil haar clienten graag op de mogelijkheid wijzen. 

 

Lid van Odin

Cuprum is lid van Coöperatie Odin. Cooperatie Odin heeft meer dan 20 eigen winkel, een groothandel, eigen imkerij, boerderij en een bezorgdienst en ruim 250 afhaalpunten. Odin koopt direct in bij boeren, tuinders, bakkers, slagers, wijnboeren, pastamakers en andere makers van de producten die door Odin verkocht wordt.  Alles biologisch, en liefst biodynamisch. De leden van Odin zijn gezamenlijk de eigenaar van Odin.