Financiering

Om in aanmerking te komen voor vergoeding van de zorg is een indicatie nodig. Persoonlijke verzorging en verpleging kunnen wij zelf voor u aanvragen bij uw zorgverzekeraar. Deze zorg wordt vergoed. Indien er een contract is tussen uw zorgverzekeraar en Cuprum worden de financiën rechtstreeks van uw zorgverzekering aan Cuprum vergoed. Indien uw zorgverzekeraar en Cuprum geen contract hebben kan gewerkt worden met een machtiging, ook dan wordt persoonlijke verzorging en verpleging vergoed. 

 

Voor individuele begeleiding is een indicatie nodig van de gemeente. Door uzelf gefinancierde zorg is ook mogelijk. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Wij zijn van maandag tot vrijdag te bereiken via het telefoonnummer: 071 737 04 08. 

 

Wij zijn een zorgorganisatie met een WTZi erkenning. Hierdoor mag persoonlijke verzorging en verpleging geboden worden op basis van de zorgverzekeringswet (ZvW) en de wet langdurige zorg (WLZ).  Zorg betaald met een persoonsgebonden budget (pgb) vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) is ook mogelijk. Cuprum heeft contracten met verschillende regiogemeenten en zorgverzekeraars. Cuprum is lid van de Nederlandse Vereniging Antroposofische Zorgaanbieders (NVAZ). Wij zijn aangesloten bij een geschillen- en klachtencommissie. Cuprum is HKZ gecertificeerd.